Bio

Aaja Media syntyi vilpittömästä halusta auttaa mahdollisimman monia yrityksiä digitaalisuuden ja brändityön haasteissa.

Missio

Digitaalisuus ei ole peikko vaan uusi kumppani, jonka kanssa voi elää pitkäaikaisessa ja toimivassa parisuhteessa.

Tasavertaisuus

Jokaisella yrittäjällä tulee olla tasavertaiset mahdollisuudet toimia uudessa toimintaympäristössä ja kukoistaa.

Aaja Media on käytännön kehittäjä ja toimeenpanija

Kuuntelemme, ymmärrämme ja kehitämme yritystäsi resurssit huomioiden, olipa kyseessä sitten laajempi brändisaneeraus, sisällöntuotanto tai yhden palvelukokonaisuuden tuotteistaminen. 

Toteutamme viestintää, strategia- ja brändityötä visusti sen pohjalta, mikä on yrityksellesi konkreettisesti mahdollista. Autamme kartoittamaan tarpeita ja jokaisella toimenpiteellä selkeytämme toimintatapoja ja helpotamme arkeasi. 

Haluamme auttaa sinua kertomaan kohdeyleisöillesi, miksi valita juuri sinun yrityksesi. Kaikki turha on turhaa, keskitytään yhdessä olennaiseen.

100%

Räätälöidyt tuotteet juuri sinun ainutlaatuista yritystäsi varten.

360°

Täysi ympyrä ideasta toimivaan palvelumuotoiluun.

24/7

Vuorokauden ympäri ajastetut palvelut ja sisältöjulkaisut. Satoi tai pastoi.

nina-pirttiniemi-24

Aaja Median
Nina Pirttiniemi

Urbaani maalla

Identiteetti

Olen saarijärveläinen seikkailija, jonka polku on kulkenut opiskellen ja työskennellen kolmen mantereen yli. Kansainvälisyys on veressäni, mutta nykyään nautin pikkukaupungin sykkeestä ja arvostan sitä ketteryyttä ja rohkeutta, mitä eläminen valtaväylien ulkopuolella vaatii. 

Tämän arvostuksen pohjalta olin myös mukana perustamassa Landen kaiku yhdistystä,  jonka puheenjohtajana toimin. 

Työn iloa ja jatkuvaa oppimista

Työssäni olen monitaitoinen ongelmienratkaisija, aina palvelumuotoilusta strategiseen suunnitteluun.  Palattuani kotiseudulleni olen toiminut ravintolavastaavana Kukonhiekan huvikeskuksessa ja Kirmot-viikoilla, sekä palvellut luovien alojen yrittäjiä myynnin, viestinnän ja tapahtumatuotannon rooleissa FUSE Finland yrityksessäni. 

Vuoteen 2023 saakka toimin Kartano Kievarin markkinointipäällikkönä, missä työnkuvaani kuului kaikki mahdollinen viestinnän, myynnin ja markkinoinnin saralla.  

Yrittäjyyteen palasin palvellakseni ja monipuolisemmin erilaisia yhteisöjä. Erityisesti tällä hetkellä minua inspiroi Sitran #tulevaisuusvalta ohjelma, josta saan valtavasti oivalluksia myös omaan työhöni.

Tarkemmat tiedot työhistoriasta: LinkedIn

Laita hyvä jakoon