Palvelut

Aaja Median avulla sinut löydetään

Aaja Median intohimona on tarjota läpinäkyviä ja selkeitä markkinoinnin ja viestinnän palveluita ihmiseltä ihmiselle. Lisäksi voimme auttaa sinua sisällöntuotannossa ja viestinnässä sekä tapahtumien järjestämisessä. Pidämme huolta siitä, että avullamme  palvelusi löydetään. Voimme auttaa sinua laajemmissa kokonaisuuksissa tai tarjota työkaluja yksittäisiin pulmiin.

 

Palveluihimme sisältyy:

  • sisällöntuotanto 
  • verkkosivujen uudistus 
  • digitaalinen löydettävyys
  • erottautumistekijät ja brändi
  • palvelumuotoilu – ideasta valmiiksi palveluksi
  • blogikirjoitukset ja lehtiartikkelit
  • tapahtumatuotanto

Leader-ryhmät tukevat yritysten kehittämistä

Yritykset voivat hakea kehitystyöhönsä rahoitusta alueensa Leader-ryhmältä. Pohjoisessa Keski-Suomessa toimivan Leader Viisarin kautta jo toiminnassa olevat yritykset voivat hankkia Vakiintuneen yritystoiminnan tukea (3000€) tai Yritystoiminnan kehittämistoimenpiteen valmisteluvaiheen tukea (2000€).
Myös yrittäjyyttä suunnitteleville tai tuoreille yrittäjille on tarjolla joukko oivallisia tukimuotoja.

Aaja Median palvelupaketit

Valmiiden palvelupakettien avulla tiedät mitä palveluita voit ostaa ja millä hinnalla. Voit pyytää tarjousta myös pieniin täsmäiskuihin.

alk. 900€ sis. domain & hosting

Mainiot verkkosivut

Verkkosivut, domain, suomalainen hosting ja WordPress asennus. Verkkosivujen (max. 4 sivua) sisällöntuotanto yrityksen teksteistä ja kuvamateriaaleista, upotukset somekanavilta, lomaketyökalut, SEO-optimointi, metakuvaukset ja sivujen yhdistäminen Google Analytics 4 työkaluun.

Hinta sisältää 2 h perehdytyksen verkkosivujen päivittämiseen.

Ensimmäisen vuoden jälkeen maksu 250€/vuosi sis. domain + hosting palvelukulut & asiakaspalvelun. Tai hosting palvelu voidaan siirtää suoraan yritykselle.

alk. 800€

Palvelumuotoilu

Tarjoatko palveluita tai tuotteita, joita on vaikea paketoida helposti myytävään muotoon? Tai oletko kenties pohtinut verkkokauppaa tai muita online myyntimahdollisuuksia tuotteillesi? Yhdessä laskemme palvelullesi hinnan, joka on kannattava. Sitten laitamme palvelun myyntiin niille kanaville ja verkostoihin, joissa kauppaa käydään. Jos palveluasi ei löydy tai sitä on vaikea ostaa, se ei mitä luultavimmin myöskään myy.

Hinta sisältää visuaalisen tuotekortin/tuote-esittelyn, Google Business käyttöönoton yritykselle tai palvelulle & online myynti/varaus mahdollisuuden käyttöönoton.

Some 400€/kk tai Startti 2000€

Sisällöntuotanto

Some sisältää viikoittain postaukset yrityksen IG & FB-tileille, sekä yhden reelsin ja 6 tarinaa kuukaudessa. Tällä määrällä tilisi näyttävät aktiivisilta ja asiakkaat ovat aina ajan hermoilla. Hinta 400€/kk, min. sopimus 4 kk

Startti sisältää yrityksen tarinan (max. 1000 merkkiä), sen lyhennelmät (2 kpl), sekä avainsanoin ryyditetyt sloganit ja verkkosivujen sisältöjen läpikäynnin.  Yrityksen sometilien freesaus ja sisältöjen ja tietojen tarkastus Googlessa ja somessa. 2 avainsanoin ryyditettyä blogikirjoitusta yrityksen verkkosivuille ja 12 kpl laadukkaita valokuvia yrityksen toiminnasta.

alk. 2000 €

Brändisaneeraus

Onko yrityksesi toiminut jo jonkin aikaa ja kaiken kiireen keskellä verkkoilme on päässyt hieman repsahtamaan? Brändisaneerauksella terävöität yrityksen ilmettä pienillä täsmätoimenpiteillä ja kerrot asiakkaillesi, että välität heistä.

Hintaan sisältyy logon päivitys, freesatut tekstit yrityksen verkkosivuilla (max. 8 sivua), uusia valokuvia yrityksen toiminnasta (12 kpl), upotukset yrityksen sometileistä, asiakasarviot sekä fonttien ja värimaailman päivityksen.

Projektit

Jos tarvitset projektiluontoisesti apua tapahtuman järjestämiseen tai viestintään, täydennämme tiimiäsi

Laita hyvä jakoon